Ехографски решения Mindray срещу COVID-19



Новопоявилата се епидемична пневмония, причинена от нов тип коронавирус (COVID-19), се превърна в най-съществения фокус на общественото внимание по света. Необходимостта от качествени медицински изделия също нараства. Като компания със солиден опит в областта на медицинската апаратура, Mindray отговори на търсенето на решения за бърза диагностика на заболяването.


Борбата срещу коронавируса на предната линия се нуждае от силната подкрепа от тила. Динамичната обстановка изисква ефективна координация по веригите на доставки, производството, логистиката, доставката, инсталацията и обученията, за да осигури непрекъснат работен процес. Срокът на доставка на техника е критичен, затова се гордеем, че нашите партньори от Mindray използват всички средства за доставка на ехографи. И няма как да бъде по друг начин, когато говорим за човешки животи.



1. Ултразвукът може значително да подобри скоростта на успешните спасявания
През последните няколко десетилетия се наблюдава увеличение на употребата на ултразвуково изследване, особено в отделенията за интензивно лечение и отделенията за спешна помощ. Понастоящем се използва най-често в отделенията за интензивно лечение и спешните отделения за бързо разпознаване и диагностициране на пациенти преди започване на планове за лечение.

2. Ултразвукът може ефективно да намали възможността от кръстосана инфекция
При пациенти пневмония, ултразвукът може да се използва в карантинното отделение или в отделението за интензивно лечение, за да се намали експозицията на рентгенови лъчи. Възможността за цялостна дезинфекция на апарата може ефективно да намали потенциалната честота на кръстосана инфекция от пациент към пациент или от пациент към лекар.

3. Ултразвукът може ефективно да намали работната интензивност на лекаря
За нови пациенти с коронавирусна пневмония, ултразвукът може частично да замени рентгенография / КТ или други инвазивни процедури.

4. Ултразвукът може да подобри диагнозата и нивото на лечение на критични грижи в отделения / болници директно
В световен мащаб е възприето, че ултразвуковото оборудване е сред най-необходимите в реанимация. Той може да помогне на лекарите за диференциална диагноза на дихателна недостатъчност, управление на дихателните пътища / кръвообращението, съдов достъп, оценка степента на остър респираторен дистрес синдром (ARDS), насочване на диагнозата и лечение на сърдечен арест, дори ръководство за намиране на причината за треска. В допълнение на диагностичните ползи, ултразвукът може също да намали радиационните и медицинските разходи.

TE7 ACE

Специализирано решение за реанимация и хирургия
Препоръчва се за: Интензивно отделение / Спешно отделение / Карантинно отделение / Карантинна операционна зала / Клиника по заразни болести


Акценти на продукта:
Превъзходно качество на изображението - авангардна технология за бърза и точна диагностика
Пълно решение за дезинфекция: Специализиран екран без разстояние между частите, осигуряващ висока химическа устойчивост и широк спектър на съвместимост с дезинфектанти.
Безопасност: iVocal гласова операция за безконтактна процедура, избягвайте кръстосано замърсяване.
Готов за грижа по всяко време: 3 секунди бързо зареждане, 22 часа в режим на готовност с 2+ часа батерия за извънредни ситуации.
Инструменти за визуализация на изображения: оборудван с професионален режим за изследване на бял дроб и функции за сърдечно-съдова оценка като Smart VTI, Smart B-line, Auto EF, TDI и др 

Повече за продукта

M9

Най-доброто от производителност и преносимост за отделенията по реанимация
Препоръчва се за: Интензивно отделение / Спешно отделение / Карантинно отделение / Клиника по заразни болести

Акценти на продукта:
Платформа mQuadro с трансдюсери “Single crystal” за прецизна диагностика. 

Интелигентни: Интелигентните измервания с автоматична оптимизация осигуряват уверена ефективна оценка.
Повечеза продукта

Готови за действие: Бързо стартиране.
Дълга продължителност: 30 минути зареждане, 4 часа работа на батерията.
Безопасност: Основно устройство с магнезиева сплав и SSD твърд диск за надеждност.
Инструменти за визуализация на изображения: Изключително качество на изображенията и iNeedle насочваща интервенционна процедура и ECMO, CRRT подготовка.




Кислородна терапия и COVID-19
BOEC